Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html

unnameddsfgdffdfgbfsdgdsfggdsgdfsgdfgdfgdfgdfgvdf

Осія 7:

1Коли Я лікую Ізраїля, то виявляю гріх Єфремів та зло Самарії, бо роблять вони неправдиве, і злодій приходить, грабує на вулиці банда.

2І не думають в серці своєму, що Я пам'ятаю про все їхнє зло. Тепер їхні вчинки ось їх оточили і перед обличчям Моїм поставали. 3Вони злістю своєю втішають царя, а своїми обманами зверхників. 4Усі вони чинять перелюб, мов піч, яку пекар розпалює, що напалювати перестає, як тісто замісить та вкисне воно. 5У святковий день нашого царя похворіли князі від жару вина, і він простяг до насмішників руку свою. 6Бо їхнє нутро, як піч, у них палає їхнє серце: всю ніч спить їхній гнів, а на ранок горить, як палючий огонь. 7Вони всі гарячі, як піч, і суддів своїх пожирають. Усі царі їхні попадали, між ними нікого нема, хто б кликав до Мене. 8Змішався Єфрем із народами, Єфрем став млинцем, що печеться неперевернений.
9Його силу чужі пожирають, та про те він не знає, вже й волосся посивіло в нього, а того він не знає. 10І гордість Ізраїля свідчить на нього, і до Господа, Бога свого вони не вертаються, і не шукають Його у всім цім. 11А Єфрем став, як голуб, нерозумний, немудрий: закликають в Єгипет, а йдуть в Асирію. 12Як підуть вони, розтягну Свою сітку над ними, стягну їх додолу, мов птаство небесне, за злобою їхньою Я їх караю. 13Горе їм, бо від Мене вони відійшли, погуба на них, бо повстали вони проти Мене! Хоч Я викупив їх, та вони проти Мене говорять неправду. 14І вони в своїм серці не кличуть до Мене, як виють на ложах своїх, точать сварку за хліб та вино, і відступають від Мене. 15А Я їх картав, їхні рамена зміцняв, а вони зло на Мене задумують... 16Вони навертаються, та не до Всевишнього, стали, немов той обманливий лук... Упадуть від меча їхні князі за гордість свого язика, це їхня наруга в єгипетськім краї!
 
joomla3x