Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html

Друга хвиля коронавірусу накрила світ і не обійшла своєю увагою Україну. Більшість церков пішла на карантин, окремі – проводять зустрічі, є такі, що зробили спроби відкритися, та під тиском обставин знову повернулися у режим он-лайн. Як би там не було очевидно, що змін на краще поки що нема і у карантинному режимі церкві необхідно якийсь час не виживати, а розвиватись, служити та рости. Як це робити? Що може допомогти? Ключову роль та великий  потенціал у нових нестандартних умовах відіграє молитва. До вашої уваги 10 важливих питань, котрі ми маємо приносити до Бога у нашому сьогоденні, здіймаючи руки до Бога у молитві за церкву.
1.    Боже, благослови нас безпекою та здоров’ям.
Моліться за свою церкву: Боже, бережи нас від будь-якої шкоди, наші сім’ї, нашу громаду, нашу велику церковну сім’ю. Зберігай наше фізичне та духовне здоров'я, коли ми прагнемо вірно служити Тобі.  3 Ів.1:2 Улюблений, я молюся, щоб добре велося в усьому тобі, і щоб був ти здоровий, як добре ведеться душі твоїй.


2.    Господи, наділи нас смиренністю.
Моліться за свою церкву: коли ми шукаємо Твоєї волі, наділи нас смиренням, що сходить від Тебе. Коли хто шукає мудрої поради, навчи, що значить коритися Тобі. Кол.3-12 Отож, зодягніться, як Божі вибранці, святі та улюблені, у щире милосердя, добротливість, покору, лагідність, довготерпіння.


3.    Отче небесний, обдаруй нас мудрістю.
Моліться за свою церкву: Господи Ісусе, Ти поставив нас на дорогу спасіння. Покажи мені шлях, який Ти приготував і навчи нас ходити твоїми дорогами. Як.1:5 А якщо кому з вас не стачає мудрости, нехай просить від Бога, що всім дає просто, та не докоряє, і буде вона йому дана.
4.    Боже Всемогутній!  Зроби нас стійкими та мужніми.
Моліться за свою церкву: Мій Господь, якщо Ти покладеш на серце приймати непопулярні рішення, дай мені  мужність чинити те, до чого ти покликав, та зроби мене здатним виконати все. І.Н.1:9 Чи ж не наказав Я тобі: будь сильний та відважний? Не бійся й не лякайся, бо з тобою Господь, Бог твій, у всьому, де ти будеш ходити.


5.    Всесильний Господь! Благослови нас терпінням.
Моліться за свою церкву: у цей непростий час я молюсь, щоб усі члени нашої церковної родини проявляли терпіння один до одного. Еф.4:2 зо всякою покорою та лагідністю, з довготерпінням, у любові терплячи один одного,


6.    Господи! Наділи нас єдністю.
Моліться за свою церкву: У кожного з нас, мій Господи, є своє розуміння, як правильно діяти у житті нашої церкви та служінні. Наділи нас єдністю, щоб ми могли служити разом, маючи єдність у розумі та думках. 1 Кор. 10 Тож благаю вас, браття, Ім'ям Господа нашого Ісуса Христа, щоб ви всі говорили те саме, і щоб не було поміж вами поділення, але щоб були ви поєднані в однім розумінні та в думці одній!


7.     Творець Неба і Землі! Забезпеч нас ресурсами.
Моліться за свою церкву: Сьогодні, в час великої непевності, коли окремі люди та цілі нації намагаються пристосуватись до складних обставин та змін, я закликаю Тебе бути нашим постачальником, джерелом усього, що нам потрібно, щоб вірно та посвячено трудитись у Твоєму винограднику. 2 Кор.9-8 А Бог має силу всякою благодаттю вас збагатити, щоб ви, мавши завжди в усьому всілякий достаток, збагачувалися всяким добрим учинком,


8.    Боже сил! Благослови нас оновленням.
Моліться за свою церкву: Господи, Ти той, Хто піднімає втомлених тілом та пригноблених духом. Захисти нашу церковну сім’ю від вигоряння та онови тіло і дух і душу. Пс. 23:3 Він душу мою відживляє, провадить мене ради Ймення Свого по стежках справедливости. Іс.40: 29 Він змученому дає силу, а безсилому міць.


9.    Люблячий Батьку! Наповни нас любов’ю та прийняттям.
Моліться за свою церкву: Господи, молюся за людей, сім’ї, проповідників та служителів нашої церкви. Влий свою любов у наші серця, даруй нам благодать любити ближнього та приймати його любов.
1 Кор.16-14 хай з любов'ю все робиться в вас!


10.    Боже милостивий! Потурбуйся про нужди святих.
Моліться за свою церкву: Господи Ісусе, Ти сказав, що навіть волосся на наших головах пораховане. Потурбуйся про нужди тих, про кого я навіть не знаю, почуй їх молитви та дай відповідь з Неба. Дякую за Твоє милосердя та турботу.
Рим.8-26 Так само ж і Дух допомагає нам у наших немочах; бо ми не знаємо, про що маємо молитись, як належить, але Сам Дух заступається за нас невимовними зідханнями.


Любий друже! Бог цінує твої молитви. Твоя церква їх потребує сьогодні. Вознесемо сердечні молитви до неба, щоб Україна почула могутні, ревні молитви праведних.

joomla3x