http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html - joomla 3 шаблоны

 

         Минулої суботи, 17 жовтня 2015 року в Церкві «Дім Євангелія» відбулася перша сестринська зустріч в новому церковному році, яка розпочалася з молитви і подячного псалму «За любовь, за милость, за спасение – благодарность Ты (Иисус) прими от нас…» у виконанні всіх присутніх сестер.

Перед початком звітного зібрання до сестер звернувся пастор нашої церкви – Давидюк Віктор Іванович. Зачитавши вірш із 1 послання Св. Ап. Івана 5:21 «Дітоньки, – бережіться від ідолів!» – Віктор Іванович дав нам серйозну настанову про наслідки і втрати, коли ми будемо «дружити» з усілякими різновидами ідолів і що це не припустимо на шляху духовного зростання. Нехай же кожне серце, яке любить найбільше Господа, буде збережене Ним від такого гріха – ідолопоклонства – ось побажання нашого духовного провідника для кожної сестрички, що перебувала саме в цей момент в спільному єднанні.

          Після благословенної молитви нашого пастора, продовжувалася сестринська зустріч.

Традиційно на ній був викладений звіт (роботи) служіння сестринської ради за минулий 2014-2015 церковний рік, який донесла всім присутнім в залі голова сестринської ради Оксана Мацерук. В звіті були подані події, заходи, зустрічі сестер, виїзд на природу, провідування хворих, допомога на дому, спілкування в групах та і інших служіннях. Поданий був також фінансовий звіт нашого служіння.

Голова с/р, Оксана Мацерук, нагадала присутнім сестрам і представила склад ради, обраний в минулому році: Бабак Юлія, Голікова Любов, Джунусова-Пацула Валентина, Коман Тетяна, Марчук Людмила, Марцева Надія, які виконували певні обов’язки в сестринському служінні.

В новому році до нас приєдналася сестра Сливнюк Валентина, якій Господь дав щире серце, сповнене вдячності Йому і любові до людей, тож цим даром вона хоче послужити іншим людям і своїм сестрам. Дякуємо Господу за ще одну сестричку Ніну Марьохіну-Стратійчук, яка виявила бажання послужити в сестринській раді. Нехай безмежно люблячий Отець Небесний  допоможе їй і всім нам служити один одному.

Після подачі звіту голова с/р запропонувала присутнім сестричкам висловитися з оцінюванням служіння, пропозиціями, внесенням ідей, порад, побуджень від Господа. Подяка Богові за активність сестер в обговорені даної теми. Серед них – Тамара Сівак, Людмила Казимірська, Лариса Петровська, Анна Коваль, Галина Шкодич, Любов Голікова, Надія Марцева, Марія Лєзєнкова, Валентина Батуріна, Інна Шевцова, Марта Бабак та інші.

Просимо Всемогутнього Бога, щоб відкрив нам Свою скарбницю благословінь на всі Йому вгодні бажання і плани в нашому служінні.

Під час зустрічі сестер прозвучав з їхніх вуст гімн любові Тому, Хто нас зріднив Своєю дорогоцінною кров’ю – «Ісус – Ти найкращий Друг!»

Перлинкою в нашій теплій благословенній зустрічі була сестра – Оля Обухова, яка саме (в цей день) 17 жовтня мала свій день народження. Для неї і всіх іменинників жовтня, що були присутні на цій зустрічі, були вручені вітальні листівки, побажання рясних Божих благословінь від Небесного Отця.

Серед іменинників – Бабак Марта, Марцева Надія, Петровська Лариса, за яких всі помолилися, а на приємну згадку виконали фото з ними.

Після молитви подяки Отцю Небесному і прохання Господніх благословінь на служіння і на кожну сестричку, була звершена фотосесія для історії Церкви «Дім Євангелія».

Якщо Господь продовжить наше життя, наступна зустріч сестер запланована на 7 листопада 2015р. (субота).

Сестринський молитовний сніданок із девізом: «Бо ми вся одним Духом охрищені в тіло одне…», 1 Кор. 12:13

Нехай Господь поблагословить і побудить Святим Духом всім сестрам прибути в Дім молитви і вклонитися Йому, бо Він Єдиний достойний похвали. Йому Вічному Слава!

Амінь

 

 

УВАГА, ПОТРЕБА!

Лозонюк Євген Семенович

(батько нашого брата Віктора)

перебуває на лікуванні в обласному

онкологічному диспансері та потребує переливання крові.

Прохання

 терміново відгукнутись та здати кров

для Лозонюка Є. С. у станції переливання крові

по вул. Степана Бандери.

Необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код,

вказати для кого і куди: онкодиспансер, Лозонюку Є. С.

Отриману довідку здати секретарю церкви.

 

p>

 

НАСТАНОВИ

інформаційний листок №4

     Апостол Павло багато уваги приділяв навчанню тих, хто увірував в Христа. «... і виділив учнів, і щодня проповідував у школі одного Тирана! Це ж два роки продовжувалось...» Дії 19:9, 10. Ціль Павлового навчання: «Його ми проповідуємо, нагадуючи кожній людині і навчаючи кожну людину всякої мудрости, щоб учинити кожну людину досконалою в Христі.» Кол. 1:28. Слідуючи за Христом по дорозі до досконалості християни не завжди знають, як чинити правильно. «Чого ви від мене й навчилися, і прийняли, і чули та бачили, - робіть те!» Фил. 4:9.

Вечеря Господня. 1 Кор. 17:20

    Людина з однієї сторони істота духовна, а з другої – фізична, матеріальна. Бог дає людям змогу поєднати духовне і фізичне через заповідь Вечері Господньої: «Узявши ж хліб і вчинивши подяку, поламав і дав їм, показуючи: «Це тіло Моє, що за вас віддається. Це чиніть на  спомин про Мене!» Лук. 22:19-20. В чому цінність цієї заповіді? «Хто тіло Моє споживає, та кров Мою пє, той в Мені перебуває, а Я в ньому.» Ів. 6:56.

1. Хто споживає – повік житиме (Ів. 6:56).

2. Хто споживає – має в собі життя (Ів. 6:53).

3. Хто споживає, того Ісус воскресив останнього дня (Ів. 6:54).

4. Хто споживає, той перебуває в Христі, а Христос в Ньому

    (Ів. 6:56).

5. Хто споживає – житиме Христом (Ів. 6:57).

6. Хто споживає – смерть Господню звіщає (1 Кор. 11:26).

7. Хто споживає, той перебуває в Новому Завіті з Богом (1 Кор.

   11:25; Євр. 8:10-13; 9:15-17, 23-27).

Подробнее: інформаційний листок №4

НАСТАНОВИ

інформаційний листок № 7

        «Коли хто не  помиляється в слові, то це муж досконалий, спроможний приборкувати й усе тіло»Як. 3:2. Новий Завіт постійно спонукував нас до досконалості. Найкращим тестом, щоб визначити чи досяг ти досконалості, буде аналіз приборкання язика. В Десяти заповідях даних Ізраїлю Богом є одна, що напряму стосується язика: «не свідчи не правдиво проти ближнього свого» Повт. Зак. 5:20. Сьогодні дуже легко порушити цю заповідь, не потрібно, щоб це відбувалось в суді. В інтернеті і між віруючими постійно шириться інформація про тих чи  інших братів чи сестер – негативна інформація. Що ми робимо? Перевіряємо цю інформацію? Шукаємо достовірні джерела, свідків  - чи поширюємо? Якщо ми поширюємо неправдиву інформацію про брата чи сестру, то стаємо лжесвідками. Коли ж ця інформація правдива, то ми займаємось тим, чим займається дракон, древній змій: «скинуто обвинувача наших братів, що обвинувачує перед нашим Богом день і ніч» Об. 12:10.

«Діточки мої, це пишу я до вас, щоб ви не грішили»1 Ів. 2:1.

Що робити, коли бачу що брат/сестра чинить гріх?

1. Молитись. «Коли хто бачить брата свого, що грішить гріхом не на смерть, нехай молиться за нього, і Він життя йому дасть, тим, хто грішить не на смерть. Є й гріх на смерть, не про нього кажу, щоб молився.» 1 Ів. 5:16. Приклад людини, яка бачила гріхи серед християн і ревно молилась - Павло: «Ми тішимось, коли ми слабі, а ви сильні. Про це й молимось – щоб були досконалими ви!» 2 Кор. 13:9, 7.

2. Говорити про гріхи особисто. «А коли прогрішиться твій брат проти тебе, іди й йому викажи поміж тобою та ним самим; як тебе він послухає, ти придбав свого брата.» Мт. 18:15 (Лев. 19:17; Луки 17:3).Чому потрібно говорити? По – перше Син Людський прийшов спасти загинуле (Мт. 18:11), тобто Бог зацікавлений в спасінні людини. Коли людина живе в гріху, то є загроза загибелі. По – друге: не завжди той, хто прогрішив проти нас знає, що його вчинок, слова є гріхом. Ми всі хворі на самооправдання і самообман (1 Кор. 6:9), тому поступайте за Словом Ісуса Христа. Не забудьте: коли в вас попросять прощення – ви зобовязані простити!

3. Виправляти грішника. «Браття, як людина й упаде в який прогріх, то ви, духовні, виправляйте такого духом лагідности, сам себе доглядаючи, щоб не спокусився й ти!» Гал. 6:1. В цьому тексті вказано, хто має виправляти і які є при цьому загрози. Один із засобів виправляння є навчання: християни мають чітко знати, що Бог називає гріхом і які наслідки чекають грішника (1 Кор. 6:9 -10; Гал. 5:19 – 21). «Тому полишімо початки науки Христа, та звернімося до досконалості...» Євр. 6:1, 5:11-12. Другий спосіб – це процес реабілітації, виправлення під керівництвом зрілих християн.

Подробнее: інформаційний листок № 7

 
joomla3x